Tepperens

Stadig flere kontorbygg velger å bruke tepper på gulvene, fordi dette har mange fordeler. Det er først og fremst meget støydempende, og mengden svevestøv blir betraktelig redusert – noe som er avgjørende for et godt arbeidsmiljø.

Samtidig absorbere og gjemme møbler og tepper enorme mengder smuss og partikler før det er synlig.

Rene tepper er veldig viktig for et sunt innemiljø. Allergener, kjemikalier, støv, mugg, bakterier og annen forurensing kommer daglig inn i ditt bygg. På samme måte som overflater, må også tepper regelmessig rengjøres, og støvsuging er ikke nok. I tillegg bør man minst en gang i året ta en dypere rens av teppet, for å fjerne alt støv o.l. som har samlet seg i teppets fibre.

Som for tepper bør også møbler renses jevnlig, både for utseende, slitasje, og for innemiljø. Vi anbefaler at man renser med jevne mellomrom, før det blir tydelig skittent. Men vi kan ofte også utføre rens som gjør de skitneste møbler som nye. Vi har høy kompetanse rundt fibre og kjemi.

Med våre moderne tepperensmaskiner og profesjonell utstyr utfører vi effektivt rens på vegg til vegg tepper og løse tepper samt stoffmøbler.

Kontakt oss

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat om renhold og for et uforpliktende tilbud.

Renconor AS,
Zetlitz’ gate 3a,
0165 Oslo

Telefon: 939 58 867