Gulvvedlikehold

Vedlikehold av gulv er en viktig del av renholdet. Kostnadene kan bli mangedoblet om man utsetter dette arbeidet for lenge. Det finnes mange typer gulv: vinyl, linoleum, fliser, naturstein, terrazzo, parkett, teppe osv. og alle disse krever ulik behandling og vedlikehold

«Skuring og boning» gir skinnende rene gulvflater. Selv gamle slitte vinyl-, og linoleumsgulv kan bli som nye igjen med en oppskuring og noen lag polish. Og det til bare brøkdelen av prisen det er for å legge et nytt gulvbelegg. Polishen som legges på beskytter også underlaget, for det gjør at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. Det bidrar også til å forenkle det daglige renholdet. Dette bidrar igjen til et bedre innemiljø.

For at glansen skal bevares er det vesentlig at polishen poleres med en såkalt Highspeed maskin jevne. Samtidig gjør poleringen overflaten blank igjen, ta bort inngrodd smuss og holde overflaten blank og fin. Har man et polert gulv bør man etablere rutiner for vedlikehold med Highspeed polering

Tregulv må ha en overflatebehandling for å unngå direkte slitasje på treet. Treoverflaten har behov for en beskyttende film, ett «offersjikt», som bør fornyes når det blir slitt. Uansett om dere har olje, hardvoksolje eller lakk behandlet tregulv har vi vedlikeholds produkter som tilføre gulvet beskyttelse og utsette behovet for reoljing/sliping.

Naturstein- og terrasso gulv renser og vedlikeholder vi med tilpassede metoder. På visse gulv er polering med diamat pads tilstrekkelig, mens andre blir behandlet med impregnering, porefylling eller overflatebehandlet med tilpassede overflateforsterkninger. Sammen gir det forbedret rengjøringsevne, samt at steinen gjenvinner sitt glansfulle utseende.

Med våre moderne maskiner kan vi rense, polere, skure, bone, olje, hardvoks behandle og vedlikeholde alle typer gulv.

Kontakt oss

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat om renhold og for et uforpliktende tilbud.

Renconor AS,
Zetlitz’ gate 3a,
0165 Oslo

Telefon: 939 58 867